يحيي رحمتي ادامه داد: اين در حالي است که اغلب فعاليتهاي اين افراد کارگاهي است که مردان با حضور 90 درصدي به کار و فعاليت در آن مشغول هستند.
وي حضور زنان و دختران را در کانون خانواده و نداشتن آسيب زيست محيطي را مزايا و محاسن مشاغل خانگي عنوان کرد و افزود: صنايعدستي ارزانترين و کم هزينه ترين روش براي ايجاد اشتغال است.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت تصريح کرد: اين در حالي است که در صنعت پتروشيمي براي ايجاد يک شغل براي يک نفر معادل 400 ميليون تومان بايد هزينه کرد.
وي در ادامه اظهار داشت: رقم مربوط به ايجاد شغل در صنايعدستي به ازاي يک شغل 5/8 ميليون تومان است.
اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه طرح آموزش و توانمندسازي زنان بي سرپرست و بد سرپرست که از سوي بنياد بين المللي امداد جهان ارائه شده است بيشتر شبيه يک ايده است و نوآوري خاصي در آن وجود ندارد.
رحمتي تصريح کرد: طرح مذکور بايد اصلاح شود و به چکش کاري زيادي نيازمند است که اميدواريم با تشکيل کارگروه مشترک اين معضل نيز از ميان برداشته شود.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايعدستي يادآور شد: تنها آموزش صنايعدستي به زنان بي سرپرست و سرپرست خانوار نميتواند مشکل آنها را حل کند بلکه نيازمند هماهنگي ميان اين بخش با توليد و بعد از آن فروش هستيم.
111/
انتهای پیام/